Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2014 16:29 - Добре дошли в розовата кал! (forever)
Автор: tenevqrvatvprikazki Категория: Изкуство   
Прочетен: 1929 Коментари: 2 Гласове:
-1



И последният да затвори вратата и да пусне кепенците. Става въпрос за държавата България, естествено. Пардон, за бившата държава българия. Ако още не сте разбрали, тази държава вече е закрита. Това, което е останало, само имитира присъствие на държава. То прилича най-много на труп, който така или иначе вече си е труп, но все още е в конвулсии. Само глупак може да смята това за живо и енергично поведение, но тъй като у нас глупаците преобладават, значи и заблудите господстват.

Не очаквайте ново Възраждане. България е загубена окончателно и безвъзвратно. Отсега нататък тук ще виреят само интелектуалци от типа на „дебелия синджир от село Розово”. А децата до едно ще приличат на кретенчетата от Калище, според които едни други деца „требвало да умрат”. Все още има изключения, все още има и нормални деца, растящи под опеката на родители –идиоти (справка – пак розовите българи), но те тяма да останат задълго тук. А ако останат – просто ще затъпеят и те.

В условията на тотален разпад няма какво друго да се случи. Защото розовата кал е навсякъде. Включително и в центъра на София. Точно така - в центъра, там, дето праведни българи бият онези, които говорят на английски език. И никой не се намесва. И никой нищо не вижда. Включително и тъпото ченге, което седи на 30 метра и си почесва оная работа.

Това между другото са и най-видните примери, че държавата е закрита. Има само хора, които заемат длъжности, но не разбират нищо (АМА НИЩО) от работата, която са сложени да вършат. Рибата се вмирисва откъм главата. А откъм главата от години ни размахват пръст и ни управляват видни държавници като Данчо Ментата, Д.П., Бисеров – сивия кардинал, евродепутата Станишев, Бат Сали, Боко и Цоко, фидоски и маноловки и прочее завършени олигофрени. Вижте пак тези, които се сменят на столчетата и си направете извода – може ли да има държава, ако онези горе са формени идиоти.

Защото няма как Бат Сали и Боко да правят реформа на съдебната система. Те просто й разказаха играта, инжектирайки в нея смъртоносна доза тъпанари. Така стоят нещата и със здравната система. А Д.П. пише закони за офшорките и за банките. А някой кара колело. Цоко и компания пък не разбират от енергетика и икономика. И никога няма да разбират. Тяхното разбиране стига само до там: да сложим наша тиква на поста, пък другото някак ще се нареди. Е, хубаво, обаче след 25 години демокрация, стигнахме до там навсякъде да има посадени само и единствено тикви. Тикви, тикви, тикви, тикви.

Защо страната е наводнена? Тиквите не знаят. Те са заети с други въпроси. Защо няма правосъдие? Тиквите вдигат рамене. Забавното обаче е, че част от тиквите не са прости тикви; те са тикви – масони, тикви – ротарианци, тикви с пагони, тикви с медали и тук-там тикви - педали. Защо се взривяват хора в мирно време? Тиквите тъпеят. Масоните също. Защо се обръщат влаковете? Защо се прегазват деца в пешеходните зони? Защо полицаи бият граждани, а после прокуратурата повдига обвинения на гражданите? Защо закъсняват линейките? И всичко това на земя като една човешка длан. Отговорът е все един и същ. Държавата само имитира, че я има, но всъщност я няма. Колкото по-скоро това стане ясно, толкова по-лесно ще си отговорим на въпроса защо.

Иначе у нас демокрацията ще преуспее и без държава. Тук от демокрация най-много разбират циганите. И затова винаги отиват да гласуват – за всичко и за всеки. Другите не разбират от демокрация. Но то скоро няма и да има други. Ще има само демократичен електорат, състоящ се от цигани, неграмотни и бежанци. И с Лютви Местан начело. Тъпанар. Боко ще е президент. Бат Сали ще е премиер. Барекадата, Янето, Болен и Войводата ще оформят новата ляво-дясно-центристко-патриотична коалиция в Парламента. Цацаров ще е пожизнен главен прокурор и върховен вожд на ВСС. А Д.П. ще е омбудсман и ще защитава правата на обикновения човек. Само няма да има държава, но това е подробност, пък и на кой ли всъщност му пука.

 

ТНВП





Гласувай:
0



1. apostapostoloff - Глупости на търкалета!
14.10.2014 17:14
Глупости на търкалета!
цитирай
2. tenevqrvatvprikazki - Допълнение към текста (от ТНВП)
20.10.2014 14:30
И докато другарите олигофрени продължават да си мислят, че всичко е наред - ние, туземците, ще се стреляме за паркоместа (или за нещо още по-"важно"), ще точим лига, когато "органите на реда" събличат 20-годишни момичета, ще цъкаме след поредната новина за "инцидент" с асансьор и тъпо ще мълчим, когато съобщават за пребиването на невинни хора с бухалки от страна на бивши полицаи и криминално проявени, но криминално ненаказани орангутани.
/Допълнението е банално, наистина. То включва само малка част от криминалната хроника след 14-ти октомври, т.е. от последните седем дни/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tenevqrvatvprikazki
Категория: Изкуство
Прочетен: 138621
Постинги: 50
Коментари: 55
Гласове: 161
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930