Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2009 15:23 - Сички сме жертви на системата
Автор: tenevqrvatvprikazki Категория: Изкуство   
Прочетен: 908 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 29.06.2009 14:26


Тази сутрин телевизорът показваше Емил Кошлуков.

Оказа се, че човекът взел, че се сближил с Тодор Славков. Обяснението - Тодор Славков бил много хубав човек (както се казва - хубав край, хубави хора) и всъщност и Славков, и Кошлуков били жертви на системата.

Как е хубаво, когато има едно голямо зло, с което може да се оправдае всичко.

Станишев и Доган - и те са жертви на системата. Доган е страшна жертва, да пази Господ от такива жертви, дето могат да жертват всичко наоколо си. А Станишев е жертва на квадрат. Виж, той си е направо сериозна жертва. Майка му сигурно всяка вечер седи пред телевизора и плаче за това, каква жертва е чедото.

Дедо (пардон, Н.В. Симеон ІІ) и той е жертва на системата. Човекът дошъл да работи на ползу роду, а системата не ще да му върне десетина мижави имота. И това, ако не е жертва, здраве му кажи.

Опозицията пък е отвсякъде жертва на системата.

Но стига политика. Да погледнем по-широко на нещата.

Мутрите също са жертва. На системата. Тях ги бият, убиват, не им дават да се лекуват в чужбина, карат ги да пият кофти кафе в ДАНС. Абе изобщо, жертва са си.

Кака Ценка от съседния блок и тя е жертва на системата. Вчера мъжът й пазарува в магазина и вика на продавача: "Моя бивол сама че си пазарува. Веро-гел че ме кара да й пазарувам. Да не би аз да пера вкъщи. Оня ден дошла в София и ... веро-гел"

Четиригодишният Данчо от нашия вход - и той е жертва на системата. Системата го мачка ежедневно в лицето на родната му майка. Тая майка освен, че не спира да му пуши в муцуната, упорито го тъпче със зрънчо и чипс, като при това го е оставила да се развива на собствен ход - върви детето, пада, става, цапа се, бърше сополите и продължава да върви.  Но видиш ли очите му, веднага ти става ясно, че той вече знае - жертва е на системата.

Нищо.

Поне звучи добре - всички сме жертва на системата.

Даже и самата система...
 

 ДОБАВЕНА ЮНСКА РЕДАКЦИЯ:

Сега пък гледаме, че Кошлуков се събрал с Ковачки. Пълен шаш. Сигурно и с него са се харесали, а нали и Ковачки е жертва на системата... просто нема как.
Тая система направо си е......... м............ . Така де.

ТНВП



Тагове:   мутрите,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tenevqrvatvprikazki
Категория: Изкуство
Прочетен: 138646
Постинги: 50
Коментари: 55
Гласове: 161
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930